Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

subota, 6. srpnja 2013.

Škola, novosti o Mine Shacku i Recycling Plant-u!

Pozdrav svima!

Club Penguin je na svom blogu objavio sneek peak škole koja nam dolazi već sljedeći tjedan!



Dakle, kao što sam rekao škola se otvara sljedeći tjedan. Nalazit će se u mine shacku, ali ta će soba biti preimenovana u Community Garden - zajednički vrt ili vrt zajednice, što ima smisla. Na slici možete vidjeti mali ''kružni tok'', tko zna, možda se na cp-u jednog dana pojave i automobili.. xD Nisam siguran vodi li cesta u Forest, ako vodi, pretpostavljam da bi i tamo mogli vidjeti i neke male promjene, ili će put za Forest biti kod onog odbojkaškog igrališta. Također možete vidjeti put između dvaju objekata koji će navodno voditi do Dojo-a. U vezi Recycling Planta, vjerujem da ga Cp neće u potpunosti ukloniti, nego će mu posvetiti posebnu prostoriju do koje se može doći iz unutrašnjosti škole.



 Možete vidjeti i da nema onog posebnog sustava za navodnjavanje( ne možemo više uzgajati mrkvu :(  ), te da je zgrada ''Mine'' dobila novi dizajn, sada izgleda novije, ljepše, a ne kao stara ruševina koja bi se mogla urušiti svakog trenutka!


Primjetio sam da je ulaz u Mine blokirana minecartom. Znači li to da je potražnja za željezom i ostalim rudama naglo porasla da nemaju kamo staviti minecartove, pa su ih stavili na ulaz? No još uvijek mislim da ćemo moći ući!

Eto, to je bio jedan detaljan pregled svih novosti koje nam dolaze sljedeći tjedan. Ovo je bilo moje mišljenje i nadam se da se s njime slažete!
Što Vi mislite o školi? Jeste li uzbuđeni zbog dolaska škole? Recite nam Vaše mišljenje u komentarima!

~Perooo1

3 komentara:

  1. Možete vidjeti i da nema onog posebnog sustava za navodnjavanje( ne možemo više uzgajati mrkvu :( ) hahaha kralj kakvog nema na ovoj zemlji

    OdgovoriIzbriši