Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

srijeda, 31. srpnja 2013.

Party post

Bok svima! Danas je održana ECP proslava 3. rođendana! Party je trajao gotovo 1 sat što nije po mom običaju(najčešće partiji traju negdje 30 do 40 minuta). Atmosfera je bila odlična,svi smo se puno šalili,a tome je zaslužan bio naš autor Perooo1 sa njegovim šaljivim forama! Dakle,zadovoljan sam sa brojem dolaska,očekivao sam kako nas je na početku bilo samo 3-4 da će tako i ostati ali nas je bilo čak 8-9 pingvina što je odlično u ovo vrijeme pošto su svi na moru gdje nemaju interneta/ili na putu ili su imali nekakvu obvezu. Dakle kao što sam rekao na početku na Ice Bergu nas je bilo samo 3-4:


Uglavnom smo diggali sa našim najdražim Pufflima:
Onda smo se preselili u Forest:
Naša slijedeća postaja je Puffle Hotel-Roof,tamo smo letjeli a onda je došao drugi admin ECP- Director/Mikrosoft 178/GP:

 Zatim smo pošli malo plesati u Dance Clubu:
Potom je Perooo1 je izrazio da je gladan pa smo otišli u Pizza Parlor:

I onda su svi pogledali što radimo Fico i ja i napravili smo liniju i svi su napravili takav opasan pokret:
I na kraju smo za završetak party-a otišli u Beach uslikati se za završnu party sliku:
Eto,to su bile sve slike sa party-a! Nemojte se čuditi zašto sam tako malo slika stavio(nisam želio pretjerivati) ili zašto smo bili u samo nekoliko soba,razlog je zato što smo se tamo zadržavali po 15-20 minuta,zezali se na chatu,plesali i što je najvažnije:ZABAVILI SE. Želim se zahvaliti svima što su došli pogotovo drugom adminu ECP-a Mikrosoftu178/GP-u/Directoru i bivšem autoru ECP-a Pingu-u koji je pročitao naše statuse na ECP-ovoj službenoj stranici na Facebooku koju možete posjetiti ovdje . Još jednom,hvala svima što ste došli! I ponovno ćemo krajem 8. mjeseca ponoviti ovakav party!
Puno pozdrava od Mr Einstein4 i ECP tima!
~Mr Einstein4 & ECP tim

2 komentara: