Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

O autorima


 STRANICA JE U RADU
 ---------------------------------------------
Mr Einstein4:
On je vlasnik bloga.23.6.2010 je napravio ovaj blog.
 2.42010 je počeo igrat Club Penguin.I sad mu pingvin već ima 1203 dana.
Najćešće ga možete naći navečer oko 8-9 sati na Club Penguinu na serveru Klondike ili na serveru Permafrost.
Najćešće ga možete naći na ECP ili WF chatu  navečer oko 8 ili 9 sati navečer. Preko ljeta je stalno online,ali kada je škola je samo petkom i preko vikenda. Ponekad je member.

Mikrosoft178(Director of GPESIA):
Autor bloga je postao 17.lipnja 2011 godine.On piše sve o EPF-u i o svemu što ima veze s njim.Ako vas što zanima o EPF-u,pitajte ga!On ima dva pingvina koja ima sa svojim prijateljima a to je:
Glavni pingvin:Mikrosoft178
Sporedni pingvin:Bily Bob 490
Mikrosoft mu je jako star i ima preko 1300 dana..On najčešće ide na server Klondike.On je naš EPF specijalist! On je drugi admin ovog bloga i sada malo slabije igra Club Penguin ali ga i dalje možete naći na serveru Klondike.

Perooo1:
 ...

Cro76:
 ...
Marina Cro:
 ...
Felipe Vii:
 ...
Ivjak:
Autor bloga je postao 23.11.2011 i ponovno se vratio nakon nekih svađi 8.7.2012. On je napravio svog pingvina u 2009. godini.On piše skoro sve kada stigne ili ono što autori ECP-a su zanemarili ali najčešće on piše o partyima. On je drugi dizajner ECP-a i ako je nužno bavi se GFX-om. Vlasnik je tri pingvina: Ivjak,Ivjak Test i Tinaj01,ali najviše koristi svog glavnog pingvina Ivjaka. Najčešće ga možete naći na serverima. Svaki dan na Klondike i Sleet između 15:00 i 20:00 sati preko ljeta ga možete pronaći,a kada je škola možete ga pronaći na istim serverima vikendom u isto vrijeme. Member je. Ako želite s njim pričati možete ga naći na WF, ECP ili MW chatu ili na Twitteru ovdje . Ovako izgleda njegov pingvin:


Fico290:
Autor bloga je postao 21.6.2013. 11.6.2012 je počeo igrati Club Penguin,dakle on je postao član ECP tima sa samo 1 godinom i 10 dana. Member je. On piše o svim novostima na Club Penguinu ali su mu ipak najdraži Sneak Peekovima. Njega možete najčešće pronaći u večernjim satima na serverima Klondike i Berg. Ako biste htjeli komunicirat s njim možete ga naći ili na WF chatu ili na njegovom chatu od svog bloga ili ga možete naći na Twitteru ovdje . Ovako izgleda njegov pingvin:


Mihovil:
On je vanjski suradnik ECP-a. Prestao je igrati Club Penguin krajem 2012 godine a postao je autor ECP-a: 2.1.2012 godine. Imao je dva pingvina: Mihovil i Max 167. Mihovil je prvi i glavni(do sada) dizajner ECP-a odgovoran za sve dizajnove od 2012 godine.U njegovo vrijeme ECP se sa dizajnom jako unaprijedio. Nažalost nema ga više na nijednom chatu i što se tiče Club Penguina i tih stvari je u potpunosti neaktivan. Evo izgled njegovog pingvina:

To je bilo sve o našim autorima.Naravno ovo je naša ECP obitelj.Ako dobijemo novog autora.Dodat ću ga na ovu stranicu!To je to za sad!
~Mr Einstein4