Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

subota, 6. srpnja 2013.

Ekskluzivno: Maskote u 7. mjesecu i više o Star Wars Takeover party-u

Bok svima! Kao što sam čuo od nekih da je MU Takeover Party bio veliki promašaj Club Penguin-a,htio sam Vam malo otkriti o događanjima u ovom mjesecu tj. koje maskote dolaze i malo više o ovom Star Wars Takeover party-u. Dakle,da počnem,Star Wars Takeover party je nastao zbog operacije Hot Sauce jer je u njoj Herbert izgubio te bismo mogli ovaj party zvati Herberts Revenge 2 ili na hrvatskome: Herbertova Osveta 2. Dakle, party će trajati od 25.7 pa sve do 15.8, dakle skoro 22 dana će party trajati što najavljuje puno događaja u Club Penguinu! Dakle,Herbert će biti voditelj ove operacije ili Darth Herbert kako će se zvati. Jedna od zanimljivosti je ako ste malo više pratili Club Penguin da je ovo treći Takeover party(prvi je bio:Marvel Super Hero Takeover party,a drugi je MU Takeover party).Ima još mnogo toga što bih Vam želio reći o party-u ali Vam ne želim kvariti iznenađenje pa ćemo ići dalje. A sada ću malo više o maskotama na Club Penguinu:


Dakle,iz jednog izvora saznajemo da će biti najvjerovatnije 3 maskote za vrijeme Star Wars Takeover party-a,a to možemo potvrditi čvrstim dokazima:
1.)Jedna od tri maskote će biti sigurno Cadence koju ste mogli vidjeti u Videe-ima ili Login Screenovima i Log Off Screenovima:
Evo što je moderator Club Penguina rekao o Cadence: It looks like Cadence will be coming because of the sneak peek party banner that is on our site...

2.) Druga od tri maskote bi trebala biti Herbert zato što je ažurirao svoju stranicu i to bi mogao biti znak da će biti druga maskota Club Penguina Darth Herbert koji će voditi zlu stranu:
Evo što je moderator rekao o Herbertu: I am not sure about Herbert.  There is a Star Wars themed update on Clubherbert.com so maybe this is a clue that he has joined the dark side!

3.)Treća maskota je trebala biti Rookie jer kao što sam gore naveo,jer Star Wars Takeover party ima veze sa operacijom Hot Sauce u kojoj je bio jedan od voditelja Rookie. Ali ne,Club Penguin mi je rekao da Rookie neće biti treća maskota party-a nego će on doći za vrijeme otvaranja škole zbog svoje poruke:


Evo što je jedan moderator Club Penguina mi rekao o Rookie-u:
I know Rookie will not be coming to the Star Wars Takeover because he is going to be visiting after the Monsters University party to celebrate the opening of the new school at the Mine Shack!  It is probably a good thing that he is not coming to the Star Wars Takeover because I could see him causing a lot of trouble! 

Dakle,sve je jasno,na Club Penguin dolaze ovaj mjesec čak tri maskote! Vrlo se veselim njihovom dolasku! A vi? Napišite nam u komentarima!
~Mr Einstein4

Nema komentara:

Objavi komentar