Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

petak, 24. veljače 2012.

Club Penguin - Rockhopper`s Quest 2012

Pozdrav pingvini!

Kao što na početnoj stranici Club Penguin-a možete vidjeti - Rockhopper je otvorio brod Migrator i sada možemo ploviti s njim u nenadmašne avanture! Što čekate, idite po svog pingvina i istražite otok zajedno s nama!


Za početak, odgegajte se do plaže (beach) i pokupite besplatno mornarsku kapicu kako biste bili spremni za avanturu. Sada kada ste se obukli u mornara, otiđite u Migrator...


Razgovarajte s Rockhopper-om. On će vam objasniti važnije stvari u vezi s putovanjem.


Cilj naše avanture je uspješno otploviti do otoka brodoloma (Shipwreck Island) i tamo sagraditi svjetionik, kako se brodovi više ne bi zabijali u taj otok. Da bi uspješno došli do otoka, morate stati na predviđena mjesta na brodu (pogledajte sliku). Tada će se otvoriti mete - pogodite ih grudama da brže dođete do otoka.


Kada pristanete do prvog otoka pokupite ostatke nekog broda, a usput možete kupiti i neke gusarske stvari. Nakon razgledanja otoka, vratite se na brod.



Naša slijedeća postaja je otok dinosaura. Vaš zadatak je da na njemu pronađete crveni dragulj. Na ovom otoku također možete kupiti par zanimljivih stvari. Kada razgledate, pokupite dragulj i vratite se na brod kako bi nastavili putovanje.


Baš je simpatično ovo odijelo dinosaura! Zar ne?


Napokon smo došli do otoka brodoloma. Kada siđete s broda na otok, jednostavno četiri puta kliknite na dragulj i stvari oko njega koje služe da se napravi mini-svjetionik.


Zatim možete otići u špilju u kojoj se nalaze besplatne vikingške stvari. Nadam se da ste uspjeli!


Sada se možete vratiti na Club Penguin otok. Kada ste završili avanturu, dobit ćete kartu na kojoj su vam predočeni otoci na kojima ste bili. Karta se nalazi na brodu.


Sada se brodovi više neće zabijati u prozvani otok brodoloma, jer ste vi pomogli sagraditi svjetionik - možda bismo trebali smisliti neko drugo ime za taj otok! Ako pogledate kroz teleskop na Club Penguin otoku, vidjet ćete mini-svjetionik sačinjen od užadi, drveta i dragulja kako svijetli!


Nadam se da vam je bilo zabavno i sretno u potrazi za poznatim pingvinom Rockhopper-om. I... ne zaboravite ostaviti komentar!


Pozdrav do slijedećeg posta!

Broj komentara: 11:

  1. Zbog sira -.- ovaj je bolje objasnio i napravio je video: http://miloscpnews.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolje objasnio? Samo je napisao pokoju riječ i stavio video na engleskom s youtube-a - za razliku od mog posta u kojem sam mnogo toga napisao. Po ovim argumentima može se zaključiti da sam ja bolje objasnio.

    Kad malo promislim... čini mi se da se to Miloš reklamira na ovom blogu - postom u koje se predstavio pod anonimnim i stavio svoj link. Možda sam u krivu, ali najvjerojatnije nisam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se,što će nam video na engleskom?Ovo je HRVATSKI blog na kojem se priča SAMO HRVATSKI.Na ovom(Miloševem)postu, pošto meni ne rade zvučnici,ja samo mogu gledati što Miloš radi.I još film je prebrz svatko bi morao bolje pogledati i malen je,jedva se vidi što se radi.U ovaj post je uložen veliki trud.Pa što ako je možda za tebe bolje napravio video?Ni Lenčo nije napravio video pa što?Nemam živaca,volje i ne želim se s nikim svađati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ono ja nego oces se nadjemo na ecp chatu kad oces

    OdgovoriIzbriši
  5. eee mr Preeedobar ti je post :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala, ja sam ga napisao. xD

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao majko mila Mihovil nemoj pametovat,Milos prestani lagat,Mr...Ostani kakav jesi XD

    OdgovoriIzbriši