Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

četvrtak, 2. veljače 2012.

Club Penguin Fashion Show - Veljača 2012

Pozdrav pingvini!

U grad pingvina došao je Fashion Show (modna revija). Kao što je Mr Einstein napisao u prethodnom postu, u Gift Shopu možete pronaći Penguin Style katalog za veljaču. Možete kupiti par stvarčica povezanih s Fashion Show-om.

Nažalost, ovoga puta nema besplatnih stvarčica za pingvine koji nisu članovi. Fashion Show se odvija u Gift Shop-u. Pokušajte pritisnuti par tipki kod računala u Gift Shopu i pogledajte što će se dogoditi!


Tijekom ove zabave, budete li imali sreće - možda susretnete ružičastog pingvina. Cadence! Kako bi saznali više o njoj pročitajte tekst u nastavku.


Cadence je ružičasti pingvin sa šalom i slušalicama. Obožava ples i glazbu. Kao i svi drugi poznati pingvini, ide samo u popularne servere. Možete ju vidjeti na nekim posebnim zabavama (u ovom slučaju Fashion Show) i možete dobiti njezinu pozadinu (autogram).


Zabavite se, i sretno u potrazi za ružičastim poznatim pingvinom Cadence!


~Mihovil

4 komentara:

  1. Grad pingvina?! Čovječe!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimo,to ti je taj tipični hrvatski jezik,Ice Berg-santa leda i te sve stvari

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikako ne mogu shvatiti zašto Hrvati ne vole svoj jezik... Ne mora svaki prijevod biti totalno doslovan - ne zvuči li grad pingvina simpatično?

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa jest jako je simpatično i meni se to sviđa,pa daj,pogledaj Cb Hr-a on je sve na Hrvatskom prevodio,nećemo ga tako drastično kopirati al' simpatično je prevesti na hr

    OdgovoriIzbriši