Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

Petogodišnje putovanje kroz vrijeme i prostor Club Penguina

Bok pingvini!

Mr Einstein4 ima tehničkih problema s računalom pa me zamolio da vam prenesem njegove riječi o velikih pet godina ovog trenutno jedinog preostalog hrvatskog bloga o Club Penguinu.

"Pet godina! Nije mala stvar, čak polovica jednog desetljeća. U ovih pet godina se mnogo toga promijenilo, nije to više taj Club Penguin kakav je bio, naša hrvatska zajednica se drastično smanjila, gotovo pa je više i nema. Mi stariji igrači smo već u nekim godinama pa ni nemamo vremena, kao što sami vidite po manjku pokrivenih vijesti na blogu, za puno igranja Club Penguina. Mi smo sve stariji, a mlađih igrača nema, očito Club Penguin više nije zanimljiv na način na koji je prije bio.
Ipak, ne smijemo gubiti nadu, vjerujem da će Club Penguin u Hrvatskoj ponovno oživjeti i da ćemo se zabavljati na Club Penguinu kao prije, onako kako samo mi to znamo.

Hvala svima na vjernosti kroz ovih pet godina, što ste pratili blog, dolazili na partye i na chat. Počeli smo kao jedan skroman blog, bez nekog posebnog dizajna i stila, ali s vremenom je sve došlo na svoje i sada smo tu gdje jesmo.

Još jednom hvala i čujemo se ubrzo!"

~ Lenčo u ime ECP tima

Broj komentara: 5:

  1. DDOS INCOMING BOYZZZZ

    OdgovoriIzbriši
  2. ja imam samo 10 godina ali obožavam club penguin. postoji samo 1 problem, NEMA HRVATA!!!!
    PA SAM FINO DOVELA 2 IGRAČA NA CP. nije puno ali i oni će dovesti svoje prijatelje.tako da možda uspijemo zainteresirati više igrača,samo malo reklamirajte po internetu

    OdgovoriIzbriši
  3. to se traži, samo naprijed :)

    OdgovoriIzbriši
  4. vidim da nepišete postove... možda ja mogu pomoći...
    rado bi pisala sve na svoj blog ali nemogu dobiti pristup...
    ako je moguće voljela bi se pridružiti ECP timu

    OdgovoriIzbriši