Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

Četiri godine ECP-a

Bok svima! Kao što naslov ovog posta glasi,danas Einsteinov Club Penguin slavi 4. godinu od kada je napravljen. 4 godine,uf,stvarno je dugo prošlo. Neću puno pričati o drugoj godini jer ju imate ovdje ili o prvoj koju imate ovdje . Dakle krenimo od 23.6.2013. godine,nakon što je napisan rođendanski post,nažalost nisam napravio rođendanski party zbog organizacije jer je netom prije završila škola,ali je bio najavljen novi dizajn. I dizajn je stavljen malo poslije 12:00,1.7.2013. kada je Hrvatska ušla u Europsku uniju. Dizajn je bio dobro prihvaćen bez obzira što je imao nekih malih Bugova. Nakon svega toga,krajem 7 mjeseca sam organizirao rođendanski party 20.7,i na zadnji dan 31.7 je održan. 8. mjesec je kao i uvijek prošao dobro,porasla nam je gledanost i organiziran je veliki party u suradnji sa LPCH kao zadnji party prije početka škole i tamo nas je bilo u ogromnom broju-18 maksimalno! Od 9. mjeseca,masovno smo bili na Facebooku i na Twitteru te smo tijekom godine dobili preko 100 lajkova na Facebooku!
Nakon toga počela je škola,vrijeme stagnacije i pomanjeg pada popularnosti,mene su zamijenili Marina Cro,Perooo1 i Fico290. Krajem 11. mjeseca dobili smo novog autora-Klokanko,ali je uskoro otišao zbog manjka vremena pisanja postova i igranja. 12. mjesec,osim Božića,najvažnije je bilo novo partnerstvo između ECP-a i vrijednih autora bloga CPN koje i dalje traje. Nakon toga,ulazimo u novu 2014 godinu! Kao i po običaju,organizirao sam siječanjski party da se oprostimo prije nego što počne škola,znajući probleme koji će doći zbog neaktivnosti. Nakon 2 mjeseca neaktivnosti,dolazimo do 3. mjeseca gdje možemo proslaviti to što je Hrvatska dobila mjesto u Club Penguin katalogu! I na kraju opet preskačem 4. mjesec i u 5. se javlja povećana aktivnost,i dolazimo do današnjeg datuma kada smo opet počeli biti aktivni!
Sve u svemu,htio bih Vam se svima zahvaliti što ste s nama 4 godine,što nas pratite bez obzira na sve koliko pisali ili ne pisali!

U slijedećem postu će biti detalji o rođendanskom party-u.
Hvala Vam još jednom i živjeli!
~Mr Einstein4 & ECP tim!

Nema komentara:

Objavi komentar