Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

nedjelja, 1. rujna 2013.

Einsteinov Club Penguin na društvenim mrežama

Bok svima! Kao što ste mogli u prošlom dizajnu u gadgetima Einsteinov Club Penguin je već neko vrijeme na društvenim mrežama. Eto,kao malu reklamaciju putem automatskih poruka na društvenim mrežama možete biti obavješteni o novinama na blogu i u svijetu Club Penguina! Dakle,prva naša društvena mreža je Facebook u kojem možete pratiti party-e u organizaciji Einsteinovog Club Penguina,novosti u vezi Club Penguina putem automatskih poruka ili statusa koji će biti objavljeni 1 ili pola sata nakon što post bude napisan. Evo kako izgleda:
Dakle,kao što vidite Službena stranica ECP-a  ima 50 lajkova,pa zašto i Vi ne biste lajkali kako bi nam pomagali? Sharajte,lajkajte i komentirajte! Recite nam ako imate problem ili se pitate nešto u vezi bloga ili cp-a samo nam komentirajte. Našu stranicu na Facebooku možete posjetiti klikom ovdje

Druga društvena mreža nam je Twitter. Isto tako,dobiti ćete najbrže vijesti na blogu u roku pola ili 1 sat putem automatskim tweetova. Sve je slično kao i na Facebooku pa ne želim puno objašnjavat. Evo kako izgleda:
Naravno Einsteinov Club Penguin ima i svoj Youtube account ali ga ja više koristim kao svoj account dakle koji nema puno veze sa Club Penguinom. Kako biste došli do našeg Twitter accounta kliknite ovdje . Eto,tweetajte nam,sharajte sadržaj i retweetajte!
~Mr Einstein4

Nema komentara:

Objavi komentar