Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

nedjelja, 6. siječnja 2013.

Hrvatska pin zastava u Penguin Style Katalogu

Bok svima!
Sigurno svi Vi želite i nadate se da će Hrvatska pin zastava doći jednom u Penguin Style Katalogu. U Hrvatskoj se već nekoliko puta pokušavalo to napraviti ali nije se uspijelo pojedinačno,dvaput javno u Hrvatskoj su započeli tu akciju,prvi put(Bubalo1 i Cb Hr) i ja uz pomoć Pahija8,Asterixa01 i Tony-a. Drugi put na blogu i treći put javno(kako se kaže treća sreća :) ) ćemo pokušati da dobijem Hr pin zastavu u Penguin Style katalogu. Ja sam tri puta slao zahtjev Club Penguinu,i evo što su mi odgovorili:
Prvi put:(19.6.2011)
Drugi put:(2.7.2012)

Treći put:(5.1.2013)

Dakle,ništa od obećanja,ovo što su napisali je prije bila reklamacija za partyije nego za postavljeno pitanje. Imate dva načina,1 način je da im pošaljete mail na: support@clubpenguin.com
                                               ILI NA DRUGI NAČIN:
1.Kliknite ovdje 
2.Stavite kategoriju:General Support Questions
3.Stavite vaš mail i ime pingvina
4.I napišite pod message:
 

Ovako bi izgledala Hr Pin zastava:
                










Znam da neki ne vjeruju da ćemo to uspijeti,jer su kao sve glavne i važnije države tu,ali ako mali Lihtenštajn u kojem nema baš ni stanovika a kamoli igrača dobio zastavu.Ajmo im pokazati,da ima Hrvatska više igrača nego što smo mislili! Pomozite nam i sudjelujte u ovoj akciji. Molim da svi pošalje ovu molbu ili da objave na blog. Hvala svima koji će pomoći akciji!
~Mr Einstein4,Cro76,Ivjak i Green Gvin(ponovni pokretači akcije)
           

3 komentara: