Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

petak, 26. prosinca 2014.

Nove novine #479

Pozdrav svima!

U "pingvinskom" svijetu su izdane nove novine.
Evo što ima novog u njima:

Plavi Kristalni Pufflesi:





Intervju sa Merry Walrusom:




Nadolazeći događaji:




~Fico290

Novi kod

Pozdrav svima!

 Dugo se nismo čuli preko mog bloga jer, kao što ste vidjeli, zatvorio sam ga. Da odmah na početku razjasnimo nešto, ovdje sam samo da Mr Einstein4 pomognem s postovima, što ne znači da ću se vratiti na Club Penguin.

Pa, evo blagdani su nam stigli ne samo u stvarnom životu, već i na onom virtualnom  koji je, za većinu njegovih igrača, upropašten. Da, da to je Club Penguin. Na njemu je jedan dosadan party imena "Merry Walrus" i on je, hm, pa reko bih loš. No više o tome u party postu.
Stigao je novi kod. Otključava vam item - Present Costume.





Kod glasi: DIAMORSA.

~Fico290

četvrtak, 25. prosinca 2014.

Sretan Božić i ponovni povratak

Dobra večer svima! Najprije bih svima želio u ime ECP tima čestitati: Dakle,sretan i blagoslovljen Božić. Vam svima želim. Želim Vam da današnji dan iskoristite kako treba,da ne visite na računalu ili nečemu sličnome,nego da dan provedete sa svojim obiteljima(ma koliko Vam to dosadno i glupo bilo) jer ipak je ovo jedan od rijetkih dana u godini da je cijela obitelj na okupu. Božić je vrijeme darivanja,mira,uživanja i okupljanja i ujedinjenosti obitelji(kao što sam već rekao) i on je vrijeme sreće i veselja za djecu. Eto da ne duljim,želim Vam svima još jednom sretan Božić :)
A sada,da prijeđemo na stvar,najavljujem svoj ponovni povratak i pisanje postova do početka škole(točnije do 12.1) kada ću opet biti u frci(a to će trajati sve do ljeta,odnosno do 16.6 na moju žalost). Isto tako,najavit ću da će i blogger Fico290 se vratiti na ovaj blog i pomoći mi u pisanju postova bar do zime.
Eto,to je to. Sretan božić i lijepi pozdrav

~Mr Einstein4 & ECP Tim