Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

subota, 28. lipnja 2014.

Mala odgoda party-a

Bok svima! Pošto nas je bilo danas u nešto manjem broju,u kojem se moglo igrati samo 3 na 2,odlučili smo odgoditi party za:
PONEDJELJAK
30.6.2014
U 20:30 SATI
KLONDIKE
STADIUM
Jedino što smo napravili je bio jedan mali selfie:
Nadam se da ćete slijedeći put doći!
~Mr Einstein4

petak, 27. lipnja 2014.

Novi pin

Bok svima! Stigao je novi pin! Pin je inače u obliku nekakvog pehara/pokala i nalazi se u Cave Mineu! Evo kako izgleda:
Kako biste ga dobili,morate kliknuti na njega i onda kliknuti na "yes":
Čestitam,dobili ste novi pin!
~Mr Einstein4

Nove novine

Bok svima! Stigle su nove novine! Evo ih:
A ovo su nove informacije:
~Mr Einstein4

srijeda, 25. lipnja 2014.

ECP Rođenanski party

Bok svima! Povodom 4. godine ECP-a,organizirat ću party u obliku nogometnog party-a koji je bio svake godine(osim prošle)! Dakle evo pozivnice:
Dakle tko ne vidi informacije evo ih još jednom:
1.Datum:28.06
2.Vrijeme:20:00h
3.Mjesto:Klondike,Stadium
4.Dan u tjednu:Subota

Osim toga,molio bih Vas da komentirate i prijavite se za party! Kao prijavu morate navesti:
1.Ime pingvina
2.Ime na chatu
3.I koju poziciju biste htjeli igrati:golman,obrambeni,vezni i napadač!
Okupit ćemo se na ECP chatu!
Nadam se da ćete nam doći!
~Mr Einstein4 & ECP tim

ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

Četiri godine ECP-a

Bok svima! Kao što naslov ovog posta glasi,danas Einsteinov Club Penguin slavi 4. godinu od kada je napravljen. 4 godine,uf,stvarno je dugo prošlo. Neću puno pričati o drugoj godini jer ju imate ovdje ili o prvoj koju imate ovdje . Dakle krenimo od 23.6.2013. godine,nakon što je napisan rođendanski post,nažalost nisam napravio rođendanski party zbog organizacije jer je netom prije završila škola,ali je bio najavljen novi dizajn. I dizajn je stavljen malo poslije 12:00,1.7.2013. kada je Hrvatska ušla u Europsku uniju. Dizajn je bio dobro prihvaćen bez obzira što je imao nekih malih Bugova. Nakon svega toga,krajem 7 mjeseca sam organizirao rođendanski party 20.7,i na zadnji dan 31.7 je održan. 8. mjesec je kao i uvijek prošao dobro,porasla nam je gledanost i organiziran je veliki party u suradnji sa LPCH kao zadnji party prije početka škole i tamo nas je bilo u ogromnom broju-18 maksimalno! Od 9. mjeseca,masovno smo bili na Facebooku i na Twitteru te smo tijekom godine dobili preko 100 lajkova na Facebooku!
Nakon toga počela je škola,vrijeme stagnacije i pomanjeg pada popularnosti,mene su zamijenili Marina Cro,Perooo1 i Fico290. Krajem 11. mjeseca dobili smo novog autora-Klokanko,ali je uskoro otišao zbog manjka vremena pisanja postova i igranja. 12. mjesec,osim Božića,najvažnije je bilo novo partnerstvo između ECP-a i vrijednih autora bloga CPN koje i dalje traje. Nakon toga,ulazimo u novu 2014 godinu! Kao i po običaju,organizirao sam siječanjski party da se oprostimo prije nego što počne škola,znajući probleme koji će doći zbog neaktivnosti. Nakon 2 mjeseca neaktivnosti,dolazimo do 3. mjeseca gdje možemo proslaviti to što je Hrvatska dobila mjesto u Club Penguin katalogu! I na kraju opet preskačem 4. mjesec i u 5. se javlja povećana aktivnost,i dolazimo do današnjeg datuma kada smo opet počeli biti aktivni!
Sve u svemu,htio bih Vam se svima zahvaliti što ste s nama 4 godine,što nas pratite bez obzira na sve koliko pisali ili ne pisali!

U slijedećem postu će biti detalji o rođendanskom party-u.
Hvala Vam još jednom i živjeli!
~Mr Einstein4 & ECP tim!

subota, 21. lipnja 2014.

Club Penguin Smailovi

Bok svima! Također,zbog Club Penguin Cup-a,stigli su nam novi smajlići/emotionsi koje možemo upotrebljavati dok traje party:
~Mr Einstein4

Nova poruka

Bok svima! Jet Pack Guy nam je ostavio poruku! Evo je:
Inače ovo je upozorenje,da u slučaju ako Gary-u pomognemo sa pokusima u HQ da budemo na oprezu te da se potrudimo da eksplozije budu na minimumu!
~Mr Einstein4

Novi Item kod

Bok svima! Povodom Club Penguin Cup-a,CP tim je odlučio nam dati novi Item kod. Kod glasi: - GOOOOOAL  -. Samo pripazite na broj O-ova,treba ih imati 5,i Item predstavlja opet kapicu u bojama nogometne lopte:
~Mr Einstein4

Club Penguin Cup 2014.

Bok svima! Prekjučer nam je stigao novi party,a to je Club Penguin Cup 2014,po uzoru na sadašnje Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazilu. Kada uđete najprije će Vas pozdraviti Aunt Arctic:
I automatski Vas ubacuje u Snow Forts:

Nakon toga,u vašem desnom dijelu ekrana,imate nogometnu loptu na koju morate kliknuti i izbaciti će Vam da morate odabrati momčad,četiri su momčadi:
  • Sharks-plavi tim
  • Hot Sauce-crveni tim
  • The Space Squids-zeleni tim
  • Fluffies-žuti tim
Skoro svaki dan,pošto je Aunt Arctic novinarka CPSN,dobiti ćete izvještaj kako timovima idu:
Dakle,nakon što odaberete momčad,pokazat će Vam se ovo:
Kao što možemo zaključiti,cilj ovog party-a je da ostvarite vašu nogometnu karijeru do max i pokupite sve iteme koje su dostupni. A karijeru ćete raditi tako da uzmete ovu loptu,kliknete D kao dance i čekate da jedan igrač još zaigra s vama pucanje slobodnih udaraca. I to ovako izgleda:
Kako biste zabili gol morate kliknuti mišem kada ovaj bijeli kružić dođe do ciljnika. Ako kliknete dalje od njega,umijesto pucanja ćete se poskliznuti i pasti.
A nakon utakmice će Vam se ovo pokazati:

I ima otprilike sveukupno 16 itema,svih 16 za membere,8 za ne membere,meni se osobno ne sviđaju jer su slični prošlim partijima koji su bili npr. prije 2 godine!
Maknimo se od nogometa,idemo razgledati grad. Ovako izgleda Club Penguin mapa:

 Naravno,sva 4 tima imaju svoje kampove ili mjesta gdje su se smjestili;
Sharksi su se smjestili u Beachu:
 The Space Squids u Docku:
Hot Sauce u Forestu:
Fluffies u Coveu:
I od svakog tima možete dobiti besplatno vuvuzele u bojama njihovog tima!
I za kraj sjedište CPSN:

Eto,to je to!
~Mr Einstein4

četvrtak, 19. lipnja 2014.

Nove novine

Bok svima! Kao prvo,ispričao bih se zbog mjesec dana ne pisanja zbog velikih obveza u školi,ali mislim da ste i svi Vi imali obveze. Natrag na temu,stigle su nove novine! Evo ih:
A ovo su nove informacije:
Više vijesti večeras...
~Mr Einstein4