Dobrodošli na Einsteinov Club Penguin,Vašu #NO1 stranicu za Club Penguin vijesti. Ugodan dan!

petak, 24. veljače 2012.

Club Penguin - Rockhopper`s Quest 2012

Pozdrav pingvini!

Kao što na početnoj stranici Club Penguin-a možete vidjeti - Rockhopper je otvorio brod Migrator i sada možemo ploviti s njim u nenadmašne avanture! Što čekate, idite po svog pingvina i istražite otok zajedno s nama!


Za početak, odgegajte se do plaže (beach) i pokupite besplatno mornarsku kapicu kako biste bili spremni za avanturu. Sada kada ste se obukli u mornara, otiđite u Migrator...


Razgovarajte s Rockhopper-om. On će vam objasniti važnije stvari u vezi s putovanjem.


Cilj naše avanture je uspješno otploviti do otoka brodoloma (Shipwreck Island) i tamo sagraditi svjetionik, kako se brodovi više ne bi zabijali u taj otok. Da bi uspješno došli do otoka, morate stati na predviđena mjesta na brodu (pogledajte sliku). Tada će se otvoriti mete - pogodite ih grudama da brže dođete do otoka.


Kada pristanete do prvog otoka pokupite ostatke nekog broda, a usput možete kupiti i neke gusarske stvari. Nakon razgledanja otoka, vratite se na brod.



Naša slijedeća postaja je otok dinosaura. Vaš zadatak je da na njemu pronađete crveni dragulj. Na ovom otoku također možete kupiti par zanimljivih stvari. Kada razgledate, pokupite dragulj i vratite se na brod kako bi nastavili putovanje.


Baš je simpatično ovo odijelo dinosaura! Zar ne?


Napokon smo došli do otoka brodoloma. Kada siđete s broda na otok, jednostavno četiri puta kliknite na dragulj i stvari oko njega koje služe da se napravi mini-svjetionik.


Zatim možete otići u špilju u kojoj se nalaze besplatne vikingške stvari. Nadam se da ste uspjeli!


Sada se možete vratiti na Club Penguin otok. Kada ste završili avanturu, dobit ćete kartu na kojoj su vam predočeni otoci na kojima ste bili. Karta se nalazi na brodu.


Sada se brodovi više neće zabijati u prozvani otok brodoloma, jer ste vi pomogli sagraditi svjetionik - možda bismo trebali smisliti neko drugo ime za taj otok! Ako pogledate kroz teleskop na Club Penguin otoku, vidjet ćete mini-svjetionik sačinjen od užadi, drveta i dragulja kako svijetli!


Nadam se da vam je bilo zabavno i sretno u potrazi za poznatim pingvinom Rockhopper-om. I... ne zaboravite ostaviti komentar!


Pozdrav do slijedećeg posta!

Nove pin

Bok svima! Stigao je novi pin! Evo koliko informacija o njemu:
Pin je kao kormilo.
On se nalazi u Ski Hillu.
Dakle,idite u Ski Hill i stanite gdje sam ja:

Kliknite Yes kako bi ste ga dobili:
  
~Mr Einstein4

četvrtak, 16. veljače 2012.

Novi Field-Op

Stigao je novi Field-Op u sobi za recikliranje!
On je ovdje:
Kada stanete na to mjesto pogledajte Spy Phone i riješite zadatak!
Pozz

Pripreme za Rockhopper`s quest

Pozdrav pingvini!
Rockhopper-ov brod Migrator je nedavno pristao na Club Penguin otok. Već s početne stranice Club Penguin-a možemo vidjeti da nam Rockhopper sprema zanimljivu avanturu.


Pripreme se odvijaju na plaži (Beach), na mjestu gdje je Rockhopper pristao brodom. Dok pripreme ne završe, ulazak u  brod nije dopušten, no do tada možete igrati igru Treasure Hunt koja je postavljena uz svjetionik. Planira se kako bi pripreme mogle biti završene 24. veljače 2012. Zabavite se!

Novi katalozi

Bok svima! Stigli su novi katalozi! A to su:
Igloo katalog:

 Better Igloo katalog:

~Mr Einstein4